Franciza Hercule – Gyros & Souvlaki grecesc

Poți să devii proprietarul propriului restaurant Hercule. Franciza Hercule este disponibilă acum și în România.


Pași de urmat pentru a deveni francizat:

1. Locația corectă: verifică atent vadul comercial. Ne dorim un restaurant bine poziționat, așezat în zone centrale (preferabil cu parcare) sau în locuri aglomerate tip mall.

– Suprafața: de la 50 MP la 200 MP. Pentru suprafețe de 50 MP recomandăm zonele din Food-Court tip Mall. Pentru spațiile stradale aveți nevoie de o locație centrală, cu trafic mare. Un avantaj major îl constituie parcarea. Nu oferim licență pentru spații poziționate incorect.


2. Training intensiv la Hercule Gyros School


3. Achiziția utilajelor. Achiziție stocuri. Proiect design. Inaugurarea locației.

Investiția într-o locație francizată începe de la 45.000 Euro + tva si variază în funcție de dimensiuni și starea locației unde va fi restaurantul.


Taxa de franciză este de 7500 Euro


Redevențe lunare 3% din CA.


Marketing național 1 %


Formular pentru franciza Hercule


URMĂREȘTE-NE